LIFETEX ?????

1 příspěvek / 0 new
Poslední
MAR92
Offline
Na fóru od: 13.02.2009
LIFETEX ?????

Má se ke kvalitním/kvalitnějším šamponům značky Wella (Lifetex, Sp) používat i kondicionér? :?:
Jesli ano, tak jaký? Existuje kondicionér této značky? nikde jsem ho nenašla...

Uvažuji o koupi kvalitnější vlasové kosmetiky, ale nikde nemohu najít kondicionér, bez kterého se u běžně dostupných výrobků neobejdu... :roll: Znamená to, že se při používání těchto šamponů kondicionér používat nemusí?

Předem děkuji za odpověď.

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Čauves....

Určitě je potřeba používat kondicionér!!!! Šampon má za úkol vlasy otevřít a očistit, kondicionér ho naopak díky svému kyselejšímu složení stáhne.

V každé řadě SP jsou bezoplachové péče. Doporučuji navštívit stránky Wella. Jsou tam uvedeny vlastnosti produktů i s návody k použití.

Raume
Offline
Na fóru od: 27.05.2009

Používám SP, osvěčilo se mi používat přípravek HydroMask a následně Hydromilk - vlasy se pak rozčesávají jako nic... (dodávám, že mám jemné vlasy, takže by to jinak byl pěkný ořech :lol: ). Ale samozřejmě musíš volit podle toho, jaké vlasy máš a co přesně od přípravku očekáváš. Doporučuji mrknout na stránky a podle toho si vybrat.
http://www.system-professional.cz/hairdresser/sp_products/index.jsp

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahooj.a kolik asi tak stojí ty přípravky od SP.? potřeb.také hoodně dobrý kondicioner.mám blond melíry a vlasy se mi zacuchávajíé a nejdou moc mokré rozčesávat! Používám také bez oplachové regenace a ty jsou fakt bezvadný! nic lepšího není..! ;) ;)